Badkamer

modern badkamer ontwerp

Gaat u een nieuwe badkamer plaatsen of een bestaande ruimte renoveren?

U wil een badkamer die niet enkel functioneel is, maar waarin u zich eveneens  kan verwennen en ontspannen.  Hiervoor doet  u er goed aan zich te wenden tot een team van specialisten.

Wij vinden het een hele uitdaging om binnen een beschikbare  ruimte creatieve oplossingen te bieden volgens uw leef-en wooneisen en houden hierbij rekening met de noodzakelijke, technische aspecten zoals afvoerbuizen, water- en electriciteitsleidingen en verluchting.

Maar we gaan nóg verder voor u.

Omdat er heel wat verschillende disciplines en expertises aan bod komen bij de installatie van een badkamer is een goede coördinatie tussen de verschillende vakmensen noodzakelijk.

Dankzij onze ervaring hebben wij de kennis alsook de professionele contacten om uw project volledig te beheren.  De Smedt Cocooning neemt u alle zorgen uit handen, ongeacht of u een nieuwbouw badkamer wenst of de renovatie van een bestaande sanitaire ruimte.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uittekenen van een gepersonaliseerd ontwerp in 2D en 3D schetsen
  • Afbraak en afvoer van uw bestaande toestellen en tegels
  • Aanpassingen aan elektriciteit, bezetting of waterleiding
  • Plaatsing van gyproc plafonds, sanitaire toestellen en maatmeubilair
  • Plaatsing van vloer-en wandtegels, composiet of Corian

Omdat we ervan overtuigd zijn dat een foto meer zegt dat dan duizend woorden, stellen wij u graag enkele van onze projecten voor, of kom gerust langs in onze kijkwoning.

Lees ook onze blogposts:

Copyright © 2016 De Smedt Cocooning interieuradvies en interieurarchitectuur | PartnersSitemap