Haarden

Bij De Smedt Cocooning  krijgt elk interieurproject, groot of klein, een grootse aanpak.

De plaatsing van een stijlvolle  en functionele  haardwand, met maatkasten en eventuele voorzieningen voor ingewerkt home entertainment en sfeerverlichting zal dan ook ongetwijfeld een echte eyecatcher worden in uw woonkamer.

Uw woning renoveren met de haard als eyecatcher

De Smedt Cocooning houtkachels, gashaarden en sfeerhaarden

Omdat wij kiezen voor een zeer persoonlijke  begeleiding en ook de kans hebben om  binnen ons team, interieur en architectuur te combineren, verkiezen wij een bezoek ter plaatse om een perfect beeld te krijgen van uw persoonlijke woon-en leefsfeer, alsook van de technische mogelijkheden voor het uit te werken haardconcept.

Mede door onze keuze om niet enkel de haardwand op zich te schetsen maar deze ruimtelijk voor  te stellen in de woonkamer, is het resultaat van ons 3D ontwerp vaak zeer gericht en overtuigend. 

Vanuit onze kennis en ervaring denken wij echter graag mee aan het restylen van uw interieur. Hierbij ligt onze focus vooral op de creatie van een hedendaagse , huiselijke cocooning sfeer. Heeft u nog andere renovatieplannen in gedachten dan lichten wij graag onze werkwijze  en mogelijkheden  toe voor uw interieurproject, klein of groot.

U vindt bij ons haarden van volgende kwaliteitsmerken:

Bellfires – Cosyflame - Stuv

Lees ook onze blogpost:

Copyright © 2016 De Smedt Cocooning interieuradvies en interieurarchitectuur | PartnersSitemap