J. L. Oost-Vlaanderen

"Er bestaan ondertussen heel wat interieurbedrijven, die aangeven dat zij zich van A tot Z over de renovatie ontfermen. Ze beweren een totaalaanpak aan te bieden. Tussen die talrijke kandidaat-interieurbedrijven springt De Smedt Cocooning eruit."

Het bouwen of verbouwen van een woning gaat meestal gepaard met heel wat stress en hoofdbrekens. Dat geldt misschien nog meer als je je bestaande woning renoveert. Daarom is de keuze van een renovatiepartner zo belangrijk. We schrijven heel bewust “partner.” Het interieurbedrijf gaat met jou een hecht samenwerkingsverband aan.

Er bestaan ondertussen heel wat interieurbedrijven, die aangeven dat zij zich van A tot Z over de renovatie ontfermen. Ze beweren een totaalaanpak aan te bieden. Tussen die talrijke kandidaat-interieurbedrijven springt De Smedt Cocooning eruit. Van bij het eerste contact weten ze je vertrouwen te winnen. En ook tijdens en na de werkzaamheden behouden ze dat vertrouwen. Wat maakt hen zo uniek:

  • Eigen interieurarchitecten, die zowel zeer creatief als functioneel uit de hoek komen. Het is opvallend hoe zij zelfs een zeer kleine ruimte in iets groots, moois en praktisch weten om te toveren. Ze laten zich daarbij niet leiden door een of ander computerprogramma, dat al te vaak standaardontwerpen en -uitvoeringen oplevert.
  • De houding van het hele De Smedt Cocooning-team. Ze doen en begeleiden de renovatie alsof het om hun eigen woning gaat. Daardoor leggen ze veel inleefvermogen aan de dag en zijn ze niet snel tevreden.
  • Zoals een kunstenaar oog voor het grote geheel en voor de kleine details. Er is een professionele pro-activiteit. Door de uitgesproken aandacht voor het grote geheel klopt het plaatje ook volledig en is er coherentie.
  • De mentaliteit en spirit van ware ambachtsmensen: geen scheiding tussen ontwerp en uitvoering, sterke gevoelens voor hun producten en praktijken, evolutie en geen onnodige risico’s. Kortom, er heerst daar nog een grote liefde voor het vak.
  • Het advies en de begeleiding bij de keuze van de materialen, de kleuren enzovoort. Ze vergezellen je tijdens bezoeken aan toonzalen passen. Ook tijdens die begeleiding valt de aandacht voor detail en het streven naar perfectie op. Ze hebben met het oog op die bezoeken de zaken zeer goed voorbereid, zodat ze namens de klant zeer pertinente vragen stellen.
  • Vakmensen die de werken uitvoeren en zeer goed weten waarmee ze bezig zijn.

Wie kiest best voor De Smedt Cocooning? Als je zelf werkt zoals zij werken, en dus dezelfde filosofie en attitude hebt in jouw werk.

 Je bent als klant van De Smedt Cocooning zeer blij en fier als bezoekers aan je gerenoveerde woning spontaan zeggen hoe mooi het allemaal is en opmerken: ‘Je ziet dat dit is gedaan door professionelen.’

Ten slotte behoort De Smedt Cocooning tot een financieel gezond bedrijf. Dat is niet zonder belang. Het gebeurt helaas nog te vaak dat werkzaamheden stil liggen omdat de aannemer failliet is.

Copyright © 2016 De Smedt Cocooning interieuradvies en interieurarchitectuur | PartnersSitemap