Maatmeubilair

maatmeubel slaapkamer kast

Wanneer u uw woning gaat inrichten bruist u vaak van de goede ideeën. Helaas stoot u hierbij al te vaak op beperkingen in het aanbod van standaard meubilair. Het meubel is niet beschikbaar in de gewenste afwerking of materiaal, het is net te groot of net te klein.

Door te kiezen voor maatmeubilair hoeft u geen compromissen te sluiten. U gaat dan ook voor een volledig gepersonaliseerd meubel.

Maatmeubilair De Smedt Cocooning

Onze interieurarchitecten werken oplossingen uit voor eender welke ruimte, gaande van een zolderkamer met schuine wanden tot het ombouwen van een verouderde badkamer tot een nieuwe sanitaire ruimte met inloopdouche of een haardwand met multimediaopstelling.

Kom gerust uw maatproject bespreken met onze interieurarchitecten. Zij zullen u adviseren omtrent opstellingen, budgetten en materiaalkeuze.

Uw project wordt door onze mensen gecoördineerd van idee tot plaatsing. Onze vaste partners en eigen plaatsingsdienst beschikken over de meest moderne apparatuur om u een perfecte productie en plaatsing van uw maatmeubel te garanderen.

Zullen we alvast even van ideeën wisselen? Kom dan zeker langs in  onze kijkwoning te Nieuwenrode en laat u verrassen!

Copyright © 2016 De Smedt Cocooning interieuradvies en interieurarchitectuur | PartnersSitemap