Nieuw op batibouw: de tuinkamer

Steeds vaker wordt de tuin een verlengde van de woonruimte. Naast de ‘traditionele’ glazen veranda zijn er vandaag heel wat mogelijkheden om extra leefruimte te creëren, aangrenzend aan de woning of volledig vrijstaand in de tuin. Wil je meer praktische ruimte of net een ruimte om te ontspannen? Een tuinkamer biedt de oplossing.

Tuinkamers: onbeperkte mogelijkheden

Tuinkamers doen vandaag dienst voor heel wat uiteenlopende doeleinden:

  • Wil je een extra werkplek creëren? Een buitenkantoor biedt je een uniek en rustgevend kader om in te werken.
  • Wil je meer genieten van de tuin, zomer én winter? In een halfopen of gesloten tuinkamer kan je je tuinmeubelen het hele jaar door laten staan.
  • Lekker ontspannen? Niets zo zalig dan genieten van een wellness moment of barbecue in je tuin, afgeschermd van de regen maar toch één met de natuur.

Ontdek de mogelijkheden op batibouw

Tuinkamers zijn zo populair dat paleis 1 op Batibouw dit jaar volledig gewijd is aan deze buitenkamers. Heb je inspiratie nodig voor de inrichting van je tuinkamer, dan is een bezoek aan de beurs zeker de moeite waard. De tuinkamers zijn opgedeeld in verschillende thema’s:

  • De ‘lekkere tuinkamer’. Hou je van tuinieren? Hier worden al je zintuigen geprikkeld door producten die nuttig zijn in de moestuin. Je vindt er bijvoorbeeld hobbyserres, houten insectenhotels, terraspotten en plantenbakken.
  • De ‘happy tuinkamer’. Wil je vooral ontspannen in de tuin? Hier ontdek je verschillende terrasoverkappingen, tuinsauna’s, zwembaden, poolhouses, vuurkorven, barbecues en bubbelbaden.
  • De ‘luxe tuinkamer’. Hou je van luxueus genieten? Doe hier inspiratie op voor bijgebouwen, poolhouses, veranda’s, tuinafsluitingen en carports.
  • Wil je tenslotte dat je tuinkamer naadloos integreert in je tuin, met respect voor de natuur? In de ‘eco tuinkamer’ ontdek je ecologische producten, sedum groendaken, ecologische afsluitingen en gezuiverd zwemwater.

Batibouw loopt van 25/02/2016 tot 06/03/2016. Heb jij plannen voor een tuinkamer en wil je persoonlijk advies? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier voor een persoonlijke afspraak met een van onze interieurarchitecten. 

Copyright © 2016 De Smedt Cocooning interieuradvies en interieurarchitectuur | PartnersSitemap