Parket en tegelwerken

parket vloer

Een mooie natuursteen vloer of een stijlvolle parket past ongetwijfeld in elk interieur en geeft uw woning heel wat uitstraling. Elke tegel of plank is uniek, uitvoeringen en afwerkingen zijn echter veelzijdig.

Parketvloer

Wilt u een nieuwe parketvloer plaatsen of een oude parket renoveren? Laat u dan zeker begeleiden, zodat u op de hoogte bent van alle mogelijke opties.

Parketvloeren zijn beschikbaar in heel wat verschillende uitvoeringen. Zowel de houtsoort als de kleur en samenstelling hebben hun eigen unieke uitstraling en charme.

De afwerkingslaag met olie of beits is duurzaam en tijdloos en vraagt weinig onderhoud.

Bij De Smedt Cocooning adviseren we u graag over zowel de kwalitatieve als ecologische eigenschappen van een meerlagige parket ter plaatse geschuurd en afgewerkt, of een voorbehandelde parket uit de Z-collectie. Hierdoor wordt schuren ter plaatse overbodig.

Tegelvloer

Tegelvloeren in natuursteen of keramiek kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast en bieden heel wat voordelen:

  • Natuursteen tegels zijn uniek en kunnen zowel in moderne als landelijke interieurs worden geplaatst. Zo kan u eveneens kiezen om uw natuursteen tegels te polijsten om kleur en structuur te benadrukken of net verzoeten, om zo een matglanzend oppervlak te bekomen.
  • De veelzijdigheid in formaat bij keramische tegels maakt plaatsing van éénzelfde tegel mogelijk doorheen de volledige woning.
  • Onze interieurarchitecten zullen u adviseren om de juiste tegel te kiezen, passend bij de stijl van uw woning en de ruimte waarin u de tegel wil plaatsen. Zo zijn niet alle vloeren even geschikt voor gebruik in de keuken.

Zin om uw project te bepreken? Kom langs in onze kijkwoning te Nieuwenrode!

Copyright © 2016 De Smedt Cocooning interieuradvies en interieurarchitectuur | PartnersSitemap