Een totaalrenovatie van een landelijke woning en de creatie van een bijgebouw in eik. Deze absolute meerwaarde biedt enerzijds plaats voor de prachtige vleugelpiano en geeft anderzijds dankzij de grote kruisramen in steellook een ongelimiteerd uitzicht het op terras en de tuin.

Na de uitbraak van chape en vloeren en de doorbraak van enkele muren en raamopeningen, werden alle technieken up-to-date gemaakt. Bij de afwerking werd speciale aandacht geschonken aan de uitwerking en indeling van de keuken. Blikvangers als het Lacanche kookfornuis, het opgedikte keukenwerkblad in composiet en de handgemaakte Zelliges zetten hier de toon.

De directe en vlotte communicatie met de bouwheer maakten dat de gestelde doelen zijnde een sterk ontwerp, controle over budget en timing, coördinatie en werfopvolging vlot behaald werden.