DSC-Logo-1

Een nieuwe kijk op je interieur dankzij de creativiteit en expertise van De Smedt Cocooning 

Ben je op zoek naar inspiratie voor een mogelijke renovatie van je  woning? Lees dan zeker verder en ontdek meer over dit meesterwerk van De Smedt Cocooning. 

Een zee van ruimte en licht

Een renovatie kan een drastische impact hebben op de uitstraling en functionaliteit van een woning. Dat was ook het geval bij deze realisatie door De Smedt Cocooning. Dankzij een creatief renovatieproject werd een nieuwe dimensie aan de woning gegeven. Doordat ze de scheidingsmuur tussen de keuken en woonkamer weghaalden, werd er een zee van ruimte en licht gecreëerd. Dat geeft niet alleen een gevoel van ruimte, maar zorgt er ook voor dat de ruimtes naadloos in elkaar overgaan en dus een open uitstraling krijgen. 

Een panoramisch uitzicht op de tuin

Een ander aspect van dit project was het idee om het oorspronkelijke raam te verlagen tot een vast panoramisch raam op tablethoogte. Dat zorgde ervoor dat de tuin als het ware naar binnen werd gebracht. Het biedt op die manier niet alleen een prachtig uitzicht op de tuin, maar creëert ook een gevoel van verbinding met de natuur en zorgt tenslotte voor een gezellige sfeer in huis. 

Een perfecte combinatie van materialen en kleuren

De keuken is voorzien van een keramische grootformaattegel in een lichtgrijze kleur. Dat contrasteert perfect met het maatmeubilair in donkere laminaat en de designvolle zwarte elektro-toestellen, wasbak en kraan. Het marmerachtige Dekton-werkblad is niet alleen esthetisch top, maar is ook uiterst kwalitatief en zeer onderhoudsvriendelijk. De U-vormige opstelling van de keuken zorgt ook voor een duidelijke scheiding tussen het kook- en eetgedeelte of de woonkamer.

Een nieuwe dimensie in je interieur

De Smedt Cocooning heeft met deze renovatie een waar meesterwerk afgeleverd. Deze renovatie bracht een nieuwe dimensie aan het interieur door een zee van ruimte en licht te creëren, alsook een panoramisch uitzicht op de tuin. Het open ontwerp van de keuken en woonkamer zorgt voor een naadloze overgang tussen de ruimtes, terwijl het panoramische raam voor een gevoel van verbinding met de natuur zorgt. De materialen en kleuren in de keuken zijn zorgvuldig gekozen en creëren een esthetisch aantrekkelijke en functionele ruimte. Kortom, deze renovatie is een waar genot voor de zintuigen en biedt alle comfort en gezelligheid die een gezin kan wensen.